Redovisningsbyrå Stockholm

Redovisningstjänster och rådgivning

Bokföring

Alla som driver ett företag ska upprätta en bokföring. Vi på Redovisningsbyrå Stockholm har den utbildning och erfarenhet som krävs för att kunna hjälpa dig på ett adekvat sätt. Om du anlitar oss säkerställer vi att den löpande bokföringen sker i enlighet med uppsatta regler. När du förser oss med kvitton, fakturor och annat underlag ser vi till att dessa redovisas. Tack vare en väl uttänkt process arbetar vi på ett metodiskt och tidseffektivt sätt.

Bokföring

Skräddarsydd hjälp med bokföring

Vi är flexibla och du som klient väljer själv hur du vill skicka över material inför bokföring och deklaration till oss. Det går lika bra att skicka uppgifterna till bokföringen via mejl, post eller fax som genom ett personligt överlämnande. Vi efterlever höga krav på sekretess och arbetar med vår byråpartner Björn Lundéns digitala lösning samt det digitala bokföringsprogrammet Fortnox. För oss är det viktigt med webbaserade lösningar så att du som kund själv ska kunna följa arbetet med din löpande bokföring, ladda upp information och ha möjlighet att ta fram rapporter.

En smidig bokföring i Stockholm

Vi ser till att du slipper krångel inför din deklaration och kan hjälpa dig med flera olika delar av bokföringen:

 • Ett väl utarbetat system för löneadministration
 • Utbetalningar och kund- samt leverantörsreskontra
 • Fakturering samt en noggrann fakturauppföljning

Bokföring till ett fast pris

En felaktig bokföring kan få mycket kostsamma följder. Vår vision är att göra det enklare för företagare och vi har valt att hålla konkurrenskraftiga timpriser. Innan du väljer att anlita oss förser vi dig med ett pris för bokföring och ger förslag på hur vi kan skräddarsy en lösning som passar dina behov. Det kostnadsförslag som vi förser dig med är naturligtvis helt utan krav på motprestation från din sida. Vi hjälper en rad företag med bokföring i Stockholm och du kan tryggt lämna över ansvaret till oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en redovisningsbyrå i Stockholm med ett gediget kunnande om bokföring och årsredovisningar.

  Adress:
  Granövägen 53
  15167 Södertälje

  E-post:
  offert@redovisningsbyrastockholm.net

  Orgnr:
  790809-7137

OM OSS

När du söker efter en redovisningsbyrå i Stockholm med ett gediget kunnande om bokföring och årsredovisningar.

Redovisningsbyråstockholm.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.JB Ekonomibyrå kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Granövägen 53
15167 Södertälje

073-958 08 27

offert@redovisningsbyrastockholm.net

Orgnr:
790809-7137