Redovisningsbyrå Stockholm

Redovisningstjänster och rådgivning

Bokslut

Att upprätta ett bokslut kan upplevas som komplicerat och tidskrävande. När du anlitar Redovisningsbyrå Stockholm kan du vara säker på att företagets uppgifter redovisas på ett korrekt sätt. Den skriftliga sammanställningen över verksamhetens räkenskapsår ser olika ut beroende på vilken typ av bolagsform ditt företag har. Det är inte en god idé att försöka sig på den här typen av redovisning själv om man är det minsta osäker. Felaktiga årliga sammanställningar kan i värsta fall leda till att du begår bokföringsbrott samt att bolagets kreditvärdighet inte kan bedömas.

Bokslut

Ska du göra ett fullständigt eller förenklat årsbokslut?

Vi kan vara behjälpliga med en rad olika typer av sammanställningar som bokslutstransaktioner och periodiseringar. Vi anlitas för såväl förenklade årsbokslut som fullständiga sådana. Att upprätta ett bokslut eller en årsredovisning innebär en sammanställning av verksamhetens affärstransaktioner i en resultaträkning och en balansräkning. Om ditt företag är i behov av en revisor kan vi ordna kontakter med en auktoriserad sådan. Vi skräddarsyr vår tjänst i enlighet med dina behov, och du väljer själv om du endast vill ta hjälp med bokslutet eller om du behöver kombinera tjänsten med rådgivning inför exempelvis deklaration och skatt.

Bokslut i Stockholm – reglerna beror på företagets bolagsform

I bokslutet räknar vi ut hur mycket skatt ditt företag ska betala. Reglerna för den årliga sammanställningen ser olika ut beroende på vilken bolagsform du valt:

 • Enskilda näringsidkare lämnar in ett förenklat eller vanligt årsbokslut. I vissa fall krävs en årsredovisning
 • Om du driver ett aktiebolag är du skyldig att upprätta en årsredovisning
 • Ett handelsbolag eller kommanditbolag ska avsluta året med antingen ett årsbokslut eller en årsredovisning

Få ett bra pris för hjälp med bokslut

Tveka inte att ta kontakt med oss när du är i behov av hjälp med bokslut i Stockholm. Vi skräddarsyr våra tjänster och erbjuder en mängd paketlösningar som passar företags olika behov. Innan du anlitar oss skickar vi gärna fullständiga uppgifter om vårt pris för redovisning, bokslut eller de andra tjänster som du behöver hjälp med. Att ta emot ett kostnadsförslag förbinder dig naturligtvis inte till någonting. Om du har några frågor eller funderingar kring tjänstepaket som innefattar bokslut eller angående vårt övriga utbud så finns vi här för att svara på dina frågor!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en redovisningsbyrå i Stockholm med ett gediget kunnande om bokföring och årsredovisningar.

  Adress:
  Granövägen 53
  15167 Södertälje

  E-post:
  offert@redovisningsbyrastockholm.net

  Orgnr:
  790809-7137

OM OSS

När du söker efter en redovisningsbyrå i Stockholm med ett gediget kunnande om bokföring och årsredovisningar.

Redovisningsbyråstockholm.net kommer hantera din förfrågan för statistikändamål.JB Ekonomibyrå kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Granövägen 53
15167 Södertälje

073-958 08 27

offert@redovisningsbyrastockholm.net

Orgnr:
790809-7137